visite kaartjes lowie kopie

kaarten lowie kopie

     dtp service lowie kopie

Wij verzorgen ook de opmaak van layouts

DTP Service

Bij onze DTP Service kunt u o.a. terecht voor het ontwerpen van visitekaartjes, uitnodigingen, trouw- & geboortekaarten en flyers.  Maar ook menukaarten, of een voorkant van een verslag. Het enige dat we van u nodig hebben is een originele tekst en eventueel een afbeelding. We nemen de mogelijkheden voor de opmaak graag met u door in een van onze winkels.

Proefdruk
Wij spreken graag eerst persoonlijk met u uw wensen door, dan sturen wij alle gegevens naar ons DTP team. Zij gaan aan de slag en zullen indien mogelijk een voorbeeld voor u online maken. Kunt u thuis kijken of alles goed is en vanuit huis bestellen. Of U kunt in de winkel de proefdruk komen bekijken.
 

DTP team maakt sjablonen speciaal voor u
Ons DTP team maakt het gemakkelijk voor u, heeft u bv. geregeld bedrijfsvisitekaartjes voor verschillende personen nodig? Dan zorgen wij voor een vast sjabloon, u kunt makkelijk online de gegevens aanpassen en direct bestellen.
 

Flyers, weekelijkse aanbiedingen etc.?
Ook hier kunnen wij voor een vast sjabloon zorgen, u hoeft dan alleen de wijzigingen in te voeren, bestellen en klaar. En dat allemaal online.
Voor meer informatie voor bedrijfs sjablonen ga naar bedrijven online service.

 

Ontwerp zelf online flyers en visitekaartjes
Ontwerp zelf snel in 5 minuten met onze online ontwerpen. Mooie sjablonen, waarbij u zelf alleen de tekst en eventueel foto's aanpast.
Ga naar online ontwerpen >>

 

Kaarten & Visitekaartjes
Enkel of gevouwen in vele formaten en volledig naar uw wensen ontworpen. Wij printen de kaarten op max. 350grs papier.